Zandra blev inredningsarkitekt på distans

Zandra Ernebro avslutade nyligen sin utbildning på IndretningsAkademiet och har redan fått sitt första uppdrag – att rita om och inreda en bar i Oslo. Efter 2,5 års distansstudier har hon fått sin efterlängtade examen från skolan och är nu färdig inredningsarkitekt.
Skolan för dig som vill bli inredningsarkitekt

Zahra vill förändra skönhetsbranschen

Viljan att påverka skönhetsbranschen var drivkraften när Zahra Hadi bestämde sig för att starta eget. Idag både säljer hon skönhetsvård, som hon själv varit med och utvecklat samt erbjuder utbildningar under det egna varumärket I love me. Målet är att få aktörer i branschen att samarbeta istället för att betrakta varandra som konkurrenter.
Läs mer om Zarha här

 
Happy Students!

För att förbättra din studentekonomi har vi tagit fram en site med exklusiva studenterbjudanden och rabatter som sätter guldkant på din studietid. Härligt, visst?
Det enda kravet för medlemskap är att du studerar på eftergymnasial nivå, är minst 16 år gammal och/eller finns med i Centrala Studiestödsnämndens (CSN) databas. 
Besök Happy Students nu!

 

Efter gymnasiet

Efter gymnasiet

Efter gymnasiet börjar den forsta tiden som vuxen, vad ska du gora? Resa kanske? Jobba? Mimers Brunn hjälper dig!
Efter gymnasiet

 

Högskoleprovet

Hogskoleprovet

Allt du någonsin lärt dig sätts på prov, kommer du ihåg vad ordet reprimand betyder? Mimers Brunn hjälper dig med tips och tricks infor högskoleprovet.
Högskoleprovet

PM Guide

PM Guide

Hur skriver man den perferka uppsatsen på universitetet? Mimers Brunn reder ut alla begrepp och hjälper dig!
PM Guide

Studera utomlands

Studera utomlands

Många drömmer att åka till Australien och plugga, är du en av dom? Eller lockar pulsen i New York mer? Mimers Brunn ger dom bästa tipsen.
Studera utomlands

Studieorter

Studieorter

Vilken studieort passar dig bäst? Stockholm med alla fördelar av en storstad eller Sveriges största studentstad Lund? Mimers Brunn guidar dig i djungeln.
Studieorter

Tentaplugg

Tentaplugg

Alla kunskaper är viktiga. Det viktigaste är att kunna leverera dessa under tidspress och nervositet. Tenta, bara ordet är läskigt. Mimers Brunn ger sina bästa tips.
Tentaplugg

Universitetsvalet

Universitetsvalet

Välja universitet, ett av dom största valen i ditt liv. Vad vill jag plugga? Hur länge? Vart vill jag plugga? Mimers Brunn hjalper dig att hitta din drömutbildning.
Universitetsvalet