Zandra blev inredningsarkitekt på distans

Zandra Ernebro avslutade nyligen sin utbildning på IndretningsAkademiet och har redan fått sitt första uppdrag – att rita om och inreda en bar i Oslo. Efter 2,5 års distansstudier har hon fått sin efterlängtade examen från skolan och är nu färdig inredningsarkitekt.
Skolan för dig som vill bli inredningsarkitekt

Zahra vill förändra skönhetsbranschen

Viljan att påverka skönhetsbranschen var drivkraften när Zahra Hadi bestämde sig för att starta eget. Idag både säljer hon skönhetsvård, som hon själv varit med och utvecklat samt erbjuder utbildningar under det egna varumärket I love me. Målet är att få aktörer i branschen att samarbeta istället för att betrakta varandra som konkurrenter.
Läs mer om Zarha här

Bli studybuddy - och hjälp yngre elever med skolarbetet

Efter gymnasiet

Vi söker ständigt efter nya studybuddies som brinner för att undervisa! Perfekt för dig som pluggar på gymnasiet eller universitetet. Vi söker alla typer av toppstudenter men främst efter dig som kan erbjuda mattehjälp

Våra terapeututbildningar- bidrar till minskat lidande.

Efter gymnasiet

Välkomna med er ansökan till A-terapeut, Anhörigterapeut, 12-stegsbehandlare eller KBT, steg 1!
www.bergstroms.org

Plugga 100% på distans

Efter gymnasiet

Du väljer själv tid, takt och plats för dina studier och det fungerar lika smidigt via en dator, surfplatta eller mobil.
www.distansinstitutet.se

Truckutbildning A+B

Efter gymnasiet

Utbildningen innehåller en teoretisk del och en praktisk del med slutprov. Efter avslutad utbildning med godkänt resultat erhålls ett utbildningsbevis (truckkort). Vi har även fler utbildningar inom bygg och industri, läs mer på vår hemsida!
www.confirmab.com

Digital Yrkesutbildning

Efter gymnasiet

Vi erbjuder ett 100-tal digitala yrkesutbildningar som ges i vår kursportal som är öppen för dig när du vill studera. Välkommen!
www.academyonline.se

Att studera och bo på folkhögskola

Efter gymnasiet

Skådespeleri, natur, konst, spel, musik? Vilket är ditt intresse? Att studera på folkhögskola innebär kreativitet och personlig utveckling.
Lär dig ett yrke, fördjupa dig inom ditt intresse eller läs klart grundskolan och gymnasiet.

Ta hjälp av en studiecoach

Efter gymnasiet

My Academy har hjälp tusentals elever till bättre skolresultat. Alla våra studiecoacher är toppstudenter från ledande universitet. Testa vår läxhjälp redan idag

Bli nanny - det perfekta extrajobbet!

Efter gymnasiet

Att jobba med barnpassning är både roligt och flexibelt. Dessutom får du följa och vara delaktig i barnets utveckling vilket är en underbar upplevelse. Du gör skillnad helt enkelt. Börja jobba med barnpassning redan idag

Tjäna pengar till lag, klass & förening.

Efter gymnasiet

Tjäna pengar till lag, klass & förening

Efter gymnasiet

Efter gymnasiet

Efter gymnasiet börjar den forsta tiden som vuxen, vad ska du gora? Resa kanske? Jobba? Mimers Brunn hjälper dig! 
Efter gymnasiet

 
 

Högskoleprovet

Hogskoleprovet

Allt du någonsin lärt dig sätts på prov, kommer du ihåg vad ordet reprimand betyder? Mimers Brunn hjälper dig med tips och tricks infor högskoleprovet.
Högskoleprovet

PM Guide

PM Guide

Hur skriver man den perferka uppsatsen på universitetet? Mimers Brunn reder ut alla begrepp och hjälper dig!
PM Guide

Studera utomlands

Studera utomlands

Många drömmer att åka till Australien och plugga, är du en av dom? Eller lockar pulsen i New York mer? Mimers Brunn ger dom bästa tipsen.
Studera utomlands

Studieorter

Studieorter

Vilken studieort passar dig bäst? Stockholm med alla fördelar av en storstad eller Sveriges största studentstad Lund? Mimers Brunn guidar dig i djungeln.
Studieorter

Tentaplugg

Tentaplugg

Alla kunskaper är viktiga. Det viktigaste är att kunna leverera dessa under tidspress och nervositet. Tenta, bara ordet är läskigt. Mimers Brunn ger sina bästa tips.
Tentaplugg

Universitetsvalet

Universitetsvalet

Välja universitet, ett av dom största valen i ditt liv. Vad vill jag plugga? Hur länge? Vart vill jag plugga? Mimers Brunn hjalper dig att hitta din drömutbildning.
Universitetsvalet